Multimodal


Rotterdam is de corridor voor Europa en biedt een breed spectrum van doorvoer mogelijkheden. Per truck, trein, barge, feeder of combinaties, TOP regelt het.

Weg, rivier of spoor altijd de juiste route

Doorvoer via de haven van Rotterdam biedt u een keuze van diverse modaliteiten of zelf een combinatie van twee, multimodal of drie, trimodal. Iedere keuze heeft zijn voordeel zoals milieu en kosten besparing maar ook nadelen zoals transittijd en zelfs kostprijs. TOP heeft een brede ervaring met alle aspecten en staat klaar om u te adviseren en uw keuze te effectueren.

Zo veel keuzen en even zoveel aanbieders

De keuze welke rederij uw goederen  van haven naar haven brengt is relatief helder. De doorvoer naar de uiteindelijke bestemming in Europa is door de vele mogelijkheden en aanbieders een stuk gecompliceerder. TOP heeft de selectie voor u al gemaakt om uw tijd te besparen, kosten en teleurstelling te voorkomen.

Multimodal de groene route

Door gebruik te maken van de barge of het spoor reduceert u uw CO2 afdruk. Niet alleen vanaf de Rotterdamse haven kunt u al het verschil maken maar als u importeert vanuit China vraag dan eens naar onze mogelijkheden per spoor. Wij bieden u graag de mogelijkheden aan, huis – huis voor FCL als ook voor uw LCL lading.