Job Oportunities


Wij, T.O.P.  (Trans Ocean Pacific Forwarding B.V.) zijn op zoek naar een ervaren

Expediteur Zeevracht

Wie ben jij?

Allereerst hopen we dat je sympathiek bent en over een gezonde dosis werkenergie beschikt. Daarnaast hopen we dat je je hart hebt verloren aan de dynamiek van de logistieke sector en is het belangrijk dat je al de nodige vlieguren hebt gemaakt binnen de internationale zeevracht expeditie. Import of export, dat is ons om het even. Wél belangrijk vinden we het dat je je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal beschikt, handig bent in het werken met geautomatiseerde systemen en dat je collegiaal bent ingesteld. Bij voorkeur woon je in (de buurt van) Rotterdam en ben je fulltime beschikbaar.

Wie zijn wij?

T.O.P.  (Trans Ocean Pacific Forwarding B.V.) dus. Een mooie club mensen die zich elke dag met hart en ziel inzet om hun klanten steeds de beste service te verlenen. En dat zeggen we niet alleen omdat het mooi klinkt maar omdat het de enige reden is waarom we al zoveel jaren succesvol zijn.

Wat bieden we jou?
Een fijne, ruime werkplek voorzien van alle moderne communicatiemiddelen. Een prettige werksfeer waarin collega’s er zijn om elkaar te helpen en van elkaar te leren. Regelmatig worden er leuke uitjes en events georganiseerd. En elke vrijdag: lunch van de zaak!  Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels cursussen en {vervolg-) opleidingen. En uiteraard, niet onbelangrijk, een goed salaris passend bij de kennis en ervaring die jij meebrengt, een prima pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding.

Hebben we je interesse?

Mail dan je CV en je motivatiebrief vandaag nog naar Patty van Polen: patty@rhhbv.nl
Eerst bellen? Kan ook: 06 – 51 96 30 92. Mag ook na kantooruren.
We hopen je snel te ontmoeten!